Even voorstellen... 

Mijn naam is Laetitia Emanuels oprichtster van het bedrijf NAIL PLAZA.

Het bedrijf is  door mij in 1995 opgericht onder de naam 'Nagelstudio Laetitia'.

Na het volgen en behalen van de opleiding nagelstyling in 1994, kreeg ik de 'smaak' van het nagelvak echt goed te pakken en heb ik mij daarna verder gespecialiseerd in de diverse Gel-, Acryl- & Fiberglass applicatie en nail-art technieken. 

Ik ben persoonlijk opgeleid door de echte grootheden uit het nagelvak, o.a. Tom Holcomb, Alisha Rimando, Tom Bachik en vele anderen. Via verschillende bootcamps heb ik onder leiding van deze specialisten, intensieve nagelstyling trainingen gevolgd. Het resultaat van deze intensieve trainingen en bootcamps was het winnen van de "Nationale Nagelcompetitie”, een nagelwedstrijd die in september 2000, in Rotterdam gehouden werd. Na het winnen van deze wedstrijd veranderde ik de naam van het bedrijf 'Nagelstudio Laetitia' in NAIL PLAZA. Daarna heb ik nog met wisselend succes aan vele nagelwedstrijden meegedaan.

In 2001 viel ik wederom in de prijzen top-10 en behaalde de vijfde prijs. In 2003 won ik de 3e prijs tijdens een nagelwedstrijd in Dordrecht. Verder heb ik, ook mede dankzij mijn professionele trainers, op internationaal niveau meegedaan aan wedstrijden in o.a. Las Vegas en Londen. 

NAIL PLAZA heeft ook deelgenomen aan verschillende beurzen. De Beauty beurs in Hardenberg, was een thuiswedstrijd voor ons. Tijdens deze beurzen viel mij op dat er, in vergelijking met andere beautybeurzen, zoals in Utrecht, Dusseldorf enz. helemaal geen activiteiten rondom nagelstyling georganiseerd was. Ik kwam op het idee een nagelwedstijd te organiseren in het noorden van het land. Ik nam contact op met de Evenementenhal en legde mijn idee aan hen voor. Het was een mega onderneming, maar we hebben het voor elkaar gekregen.

Zo werd NAIL PLAZA (in 2006) de éérste onderneming die, -een aantal jaren achtereen- , de landelijke nagelcompetities, in samenwerking met de Evenementenhal, tijdens de Beautybeurzen in Hardenberg georganiseerd heeft. 

Wat ooit als Nagelstudio Laetitia op de zolder van ons woonhuis begon, breidde zich al snel uit tot het professionele bedrijf dat NAIL PLAZA in de loop der jaren geworden is. Gedreven door mijn grote passie voor het nagelvak en de toenemende vraag naar opleidingen in de regio, breidde ik het bedrijf uit met een opleidingsinstituut en groothandel, met een eigen lijn producten en een webshop

Kwaliteit door perfectie, is het motto van NAIL PLAZA, wat er mede toe heeft bijgedragen dat de salon in de wijde omgeving een goede naam en reputatie heeft opgebouwd. 

Naast een professionele Allround nagelstudio is NAIL PLAZA inmiddels uitgegroeid tot een opleidingsinstituut, groothandel en webshop in manicure-, kunstnagel- en beautyproducten.  

 

 

© 2015 - 2024 NAIL PLAZA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel