BESTELLEN
Bestellingen plaatsen bij NAIL PLAZA kan gemakkelijk, eenvoudig en snel via de WEBSHOP.
In de webshop kun je relaxt 24/7 shoppen. Plaats producten in de winkelmand en reken na het shoppen snel en veilig af met één van de vele betaalmogelijkheden.

GRATIS VERZENDING
Bij een orderbedrag vanaf € 75,00 betaal je géén verzendkosten over de bestelling binnen Nederland. NAIL PLAZA neemt dan de verzendkosten voor haar rekening. Het minimale orderbedrag in de webshop is € 35,00

BESTELLING OPHALEN
Het is ook mogelijk bestellingen op te halen. Bij deze mogelijkheid betaal je uiteraard géén verzendkosten. Afhalen kan uitsluitend ná afspraak. Afspreken voor ophalen kan via email.
Je krijgt een bevestigingsemail met daarin de afgesproken datum en tijd voor het ophalen.
Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling klaar staat.
De bestelling wordt dan ter plekke via pinbetaling afgerekend.

BESTELLING OP REKENING
Bestellingen op rekening zijn helaas niet mogelijk. Alleen bestellingen waarvan de betaling volledig is voldaan, worden in behandeling genomen en verzonden.

LEVERTIJD
De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Vanaf het moment dat de bestelling betaald is duurt het tussen de 3-5 werkdagen dat uw bestelling wordt verzonden. In de praktijk verzenden wij het merendeel van de bestellingen binnen 24 uur. De snelste manier om een bestelling te ontvangen is door deze te betalen via iDeal, internet bankieren, of één van de beschikbare betaalmethodes in de webshop. Wij kunnen direct zien wanneer de betaling voldaan is en verzenden meestal nog dezelfde dag. Houdt bij de keuze van overschrijving/vooruitbetaling, (afhankelijk van uw bank) rekening met een overboekingstijd van één tot vijf werkdagen. Zodra de betaling is ontvangen, ontvang je per e-mail bericht en wordt de bestelling, indien mogelijk, nog dezelfde dag verstuurd.
 

BETALEN
Bij NAIL PLAZA kunt je betalen met:
• iDEAL
• PAYPAL
• KLARNA
• BANCONTACT
• BETALEN BIJ OPHALEN
• OVERSCHRIJVING/VOORUITBETALEN

iDEAL
Met iDeal betaal je gemakkelijk, via de veilige betaalomgeving van jouw eigen bank
Kosten: € 0,29 per transactie.
Betalen via iDeal is alleen mogelijk voor Nederlandse rekeninghouders.
Nail Plaza biedt betalen via iDEAL volledig GRATIS aan.

PAYPAL
Betalen via PAYPAL kan eenvoudig met uw persoonlijke of zakelijke account. Het enige wat je nodig hebt is je emailadres en wachtwoord. Ook zonder een PayPal rekening kun je met jouw creditcards betalen.
Kosten: 3,4% + € 0,35 over het bestelbedrag excl. BTW.

KLARNA
KLARNA: Achteraf Betalen geeft je de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regel je dus zelf met Klarna.
Kosten: 2,99% + € 1,00 over het bestelbedrag excl. BTW.

KLARNA: Betaal Nu  biedt je de mogelijkheid jouw aankopen direct te betalen. Klarna rekent hiervoor geen extra kosten. Je kan met één klik betalen, of met iDeal.
Kosten: n.v.t.

BANCONTACT
Is te vergelijken met iDeal, maar dan voor Belgische rekeninghouders. Deelnemende Belgische banken zijn o.a. ING, Dexia, BNP Paribas, KBC, FINTRO, VDK Spaarbank, CBC, Record Bank, AXA bank enz. Heb je een rekening bij één van deze banken, dan kun je internetbankieren via Bancontact. Met Bancontact kun je direct jouw aankopen betalen in de eigen vertrouwde bankomgeving.
Kosten: € 0,39 over het bestelbedrag excl. BTW.

BETALEN BIJ OPHALEN
Plaats eenvoudig jouw bestelling in de webshop en kies bij afronding voor de optie ‘betalen bij ophalen’. Er worden dan géén verzendkosten over de bestelling berekend. Om de bestelling op te halen moet je een afspraak maken. Afspreken voor ophalen gaat per email. Je ontvangt dan een bevestigingsemail van ons. Wij zorgen er voor dat jouw bestelling voor je klaar staat. De bestelling kan dan ter plekke via pin of á contant afgerekend worden. Afhalen kan uitsluitend na het maken van een afspraak.  

OVERSCHRIJVING/VOORUITBETALEN
Bij vooruitbetalen maak je zelf, via internetbankieren, het totale orderbedrag (+ de verzendkosten) over naar NAIL PLAZA.
Na afronding van de bestelling ontvang je een orderbevestiging met daarin alle belangrijke betaalgegevens i.v.m. jouw bestelling. Vermeld bij de betaling, jouw (bedrijf)naam en het ordernummer uit de email.
Na ontvangst van de betaling sturen wij jouw een email ter bevestiging, waarna de bestelling in behandeling wordt genomen.
Wij streven ernaar de bestelling zo snel mogelijk (bij voorkeur dezelfde dag) te versturen.
Geaccepteerde bestellingen waarvan de betaling niet binnen 5 werkdagen ontvangen is, worden als vervallen beschouwd en automatisch uit het systeem verwijderd.

REKENINGGEGEVENS NAIL PLAZA 
Rek. nr.: NL29 KNAB 0257 3449 42
BIC: KNABNL2H
Dedemsvaart

 

 

 

 

© 2015 - 2024 NAIL PLAZA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel